GROEN 325#365

Lekker bezig met het project “Haak aan met bloemen” van Wolplein met Samen Breien (onderdeel van Het Nationaal Ouderenfonds) zet zich al een hele tijd in voor eenzame ouderen in heel Nederland. Ze richten breiclubs op waar iedereen zich bij aan kan sluiten om te kletsen en uiteraard samen te breien of haken. De producten die worden gebreid worden verkocht en de opbrengsten gaan terug in de breiclubs. Van dit geld kopen ze bovendien nieuwe materialen. Zo is het cirkeltje mooi rond en komen de ouderen wekelijks gezellig samen.Haak aan!
Speciaal voor project Samen Breien is er weer een actie georganiseerd. Wolplein.nl helpt hier aan mee. Het is maar 10 minuten werk, iedereen kan het, dus jij ook. Haak of brei een bloem en stuur deze op naar ons of naar Het Nationaal Ouderenfonds en steun hiermee de gratis brei- en haakclubs. Elke bloem wordt voor €1,- verkocht op markten en beurzen. De opbrengsten komen volledig ten goede aan het project.

Lekker GROEN, ik maak m’n restjes op, ben lekker bezig en kan het natuurlijk niet laten om ook GROEN in m’n bloemetjes te verwerken. Doe je ook mee?




0

Vind je dit een leuk bericht? Geef een hartje!

0

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken deze gegevens alleen om eventueel te kunnen reageren op je reactie of vraag, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. Jouw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.